DE (BROEI)CAST

Broeicast-02205.jpg

JULIETTE WESTERINK

Het duurzaamheidsvraagstuk voelt soms heel zwaar aan, maar ik ben er optimistisch over. Ik heb vertrouwen in de inventiviteit en creativiteit van mensen als we ergens echt voor gaan. De vele coole nieuwe oplossingen en ideeën die ik overal tegenkom inspireren mij en hoop ik via de Broeicast  een platform te geven om zo mijn optimisme met anderen te delen. Naast de Broeicast werk ik fulltime bij Commonland, een organisatie die zich ten doel stelt ecosystemen te herstellen.

Broeicast-02319.jpg

JET VAN GEEN

Momenteel ben ik bezig met het afronden van mijn master Privaatrecht en loop ik stage bij Allen & Overy. Waar komt mijn passie voor duurzaamheid vandaan? Tussendoor heb ik een minor Development Studies gedaan, waar een aantal vakken over het milieu gingen. Ik vond dit altijd al belangrijk , maar daar is die interesse in de stroomversnelling geraakt!

Broeicast-02168.jpg

BODINE VAN STYRUM

Na de master Brain & Cognition in Society te hebben afgerond, ben ik aan de slag gegaan bij Open Now als Gedragswetenschapper. De passie voor natuur en duurzaamheid had ik al op een jonge leeftijd door de meest fanatieke WNF ranger te zijn van de buurt, maar komt door dit project eigenlijk pas echt naar voren! Hopelijk kunnen we met de Broeicast mensen motiveren om meer te doen. 

Broeicast-02265.jpg

FREDERIQUE GLAZENER

Mijn interesse ligt bij het raakvlak tussen duurzaamheid en bedrijfskunde. Vandaar mijn master Global Business & Sustainability. Momenteel werk ik als trainee op de duurzaamheidsafdeling van Albert Heijn. Met de Broeicast hoop ik duurzaamheid een luchtiger gespreksonderwerp te maken, maar hoop ik ook meer bewustzijn te creëeren.